2012. február 11., szombat

Delena vs. Stelena

Sziasztok! A cím alapján Delena vs. Stelena a téma. Julie Plecnek volt egy olyan twitter bejegyzése, hogy a DE rajongók tekerjék vissza az 1.évados DE táncjelenetet, hát köszönjük, szerintem a Delenások a 3x10-es csókjelenet után nem éppen ezt a mondatot várták Elenától, amit a 3x14-es részben Damon fejéhez vágott, és volt egy olyan interjú, ahol még azt mondta, hogy mind a két rajongó tábornak meg kell felelnie: akik Elenát Damonnel akarják látni, és akik Stefannal. A Stelenások tekerjék vissza az 1 és a 2. évadot, mert nekik mondhatná ezt, de a Delenások nem sok mindent tudnának visszatekerni, és már Elena "harcos hercegnő" karakterét is elrontották, plusz  az eddig lassan kialakuló DE-t is! Ahogy Elenát ismerjük ezt nem fogja egy hamar rendbehozni, de ha Juliék akarnak még meglepetést okozni és további kitartó DE rajongókat ( akik többen vannak, mint a Stelenások, de gyorsan elfogyunk ám Elena ilyen beszólásai mellett ) akkor ajánljuk neki, hogy térjen vissza Damon mellett a harcos hercegnő!
DELENA!

3 megjegyzés:

  1. Nittám :) Mintha csak az én gondolataimat öntötted volna szavakba :) Bár én most TEAM DAMON-hoz tartozom, de..hitem az még van a Delenában, ám már nem sokáig. Most nagyon haragszom Elenára, de szokták mondani " a harag elszáll, a szeretet marad".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne már, ha Elena észhez térne, és nem Stefan után loholna aki világosan tudtára adta, hogy amikor elhagyta Mystic falls-t abban a percben elveszítette a lányt, de elég érdekes ő is, hogy ilyen hirtelen érdeklődik iránta. Csak féltékeny a Delena csók miatt..
      Damon volt az aki mindig mellette állt, csak hát azzal a beszólásával elvágta a szálaikat.

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés